24 ŞUBAT'TA ANKARA'DAYIZ

SAVUNMA GÜCÜMÜZ. MESLEĞİMİZ, ÖRGÜTÜMÜZ VE HALKIN HAK ARAMA ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN 24 ŞUBAT'TA ANKARA'DAYIZ
Okuma Sayısı:21| Haber Tarihi:21.02.2018

Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Usulü Eğitimi

Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Ortak Projesi kapsamında avukatların farkındalıklarını, bilgilerini ve temel becerilerini artırmak amacıyla bireysel başvuru usulleri ve kabul edilebilirlik kriterleri konusunda meslek içi eğitim semineri düzenlenecektir. 12 Mayıs 2018 tarihinde Adıyaman’da düzenlenecek eğitim programında, interaktif öğrenme yöntemi uygulanacak ve aşağıdaki konular yer alacaktır:
Okuma Sayısı:73| Haber Tarihi:12.02.2018

06.02.2018 tarihli Parti Grup Toplantısında, Türk Tabipler Birliği ve Türkiye Barolar Birliğinin unvanlarında ki ‘‘Türk ve Türkiye’’ ibarelerinin çıkartılması gerektiği şeklindeki görüşlerini dile getiren ve bakanlar kuruluna bu doğrultuda talimat veren AKP Genel Başkanı sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a Adıyaman’dan sesleniyoruz.
Okuma Sayısı:208| Haber Tarihi:12.02.2018

ZİYARET

TBMM Başkan Vekili Ahmet AYDIN, Adıyaman Milletvekilleri İbrahim Halil FIRAT, Adnan BOYNUKARA, Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev KUTLU ile beraberindeki heyet Baro Başkanlığımıza ziyarette bulundular.
Okuma Sayısı:119| Haber Tarihi:22.01.2018

KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BASIN AÇIKLAMASI

Anayasamızın 2. maddesinde belirtildiği üzere; Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir. Anayasamızın 11. maddesinde "Anayasa hükümleri, yasama, yürütme ve yargı organlarını, idare makamlarını ve diğer kuruluş ve kişileri bağlayan temel hukuk kurallarıdır" denilmektedir.
Okuma Sayısı:142| Haber Tarihi:04.01.2018

ARABULUCULUK VE İŞ KANUNU SEMİNERİ GÖRÜNTÜLERİ

29.12.2017 Tarihinde Başkanlığımızın Meslek İçi Eğitim kapsamında düzenlediği Arabuluculuk ve İş Kanunu semineri görüntüleri...
Okuma Sayısı:174| Haber Tarihi:02.01.2018