TBB SYDF HİZMET
Tarih: 25.02.2014 22:00:00| Okunma Sayısı: 2694

ADIYAMAN BAROSUNUN SYDF BİLGİLENDİRME TOPLANTISI İLÇELERİMİZDE YAPILDI

Türkiye Barolar Birliğine bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonunun konumu, işleyişi ve görevleri ile ;üye avukatlara, avukat yakınlarına sunmuş olduğu hak ve imkanları ihtiva eden (Özellikle avukatlara olağan ve olağanüstü yardımlar,avukat, eş ve çocuklarına,stajyer avukatlara sunmuş olduğu sağlık yardımlarını, meslekte 20 yılını doldurmuş 69 yaşını tamamlamış üyelerimize sunulan munzam emeklilik yardımlarını içeren) bilgilendirme toplantısı Baro Başkanımız Av.Abdullah TEL ve Baro Yazı İşleri Müdürümüz tarafından 14.02.2014 tarihinde Gölbaşı, 18.02.2014 tarihinde Kahta ve  26.02.2014 tarihinde Besni İlçemizde yapıldı.

Ayrıca; İlçelerimizdeki üyelerimizin mesleki problemleri üzerinde duruldu.   Baro odalarımızda yapılan incelemelerde görülen eksikliklerin tamamlanması için çalışmalara başlandı.Tesbit edilen eksikliklerin giderilmesi için, ilgililere gerekli çalışmalar konusunda görev ve yetki verildi.

<<<Mart 2024><<
Mart 2024